Utazásszervezés és Idegenvezetés Dél-Amerika

Dél-Amerikai Utazásszervezés IdegenVezetés Magyarul Argentínai Bázissal Utazási Iroda

Utazásszervezés és közvetítés

Cégünk egyedi utakat is szervez Latin-Amerika minden országába. Legfőbb területünk Dél-Amerika és Argentína, valamint az Andok régiója (Peru, Bolívia, Brazília, Uruguay és Chile). Ezen felül természetesen az amerikai kontinens minden spanyol, portugál, francia és angol nyelvű országába tervezünk, szervezünk és vezetünk utakat.

Ezek a teljességre való törekvés nélkül a következők:

Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Ecuádor, Francia Guyana, Húsvét szigetek, Falkland szigetek, Guyana, Kolumbia, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela

A dél –amerikai kontinens túlnyomó része a Föld déli féltekén fekszik. Dél-Amerikát keresztezi az egyenlítő. A kontinenst nyugatról a Csendes-óceán, keletről az Atlanti-óceán határolja. Észak-Amerikával keskeny földnyúlvány köti össze, melyet gyakran Közép-Amerikának neveznek. E csatlakozás geológiai szempontból nagyon rég jött létre.

Dél-Amerika nyugati tengerpartjának teljes hosszán húzódik az Andok-hegység. Az Andoktól keletre a kontinens belseje felé haladva hatalmas trópusi esőerdőket találunk. A dél-amerikai szárazföld keleti oldala az Andoktól az Amazon vízgyűjtő területéhez tartozik.

Dél-Amerika első népesedése valószínűleg a mai Bering-szoroson átkelt emberek által kezdődött. Természetesen a déli Csendes-óceán felől érkezőembereknek is nagy a lehetősége.

A dél-amerikai kontinens a 16. századtól a 19. századig majdnem teljes egészében spanyol és portugál vezetés által szétosztott gyarmat volt. Manapság itt több független államot és néhány kolóniát (Fracia Guayana, Falkland-szigetek és a környező szigetek) találunk.

A dél-amerikai kontinenshez tartozik a környező szigetek túlnyomó része, melyet a kontinens valamelyik országa irányít.

Rajongunk a természetért, a csodás tengerpartokért, a pezsgő latin életérzésért és mindezt Veled is meg fogjuk osztani.

Igyekszünk megvalósítani egy sor elvet, etikai elképzelést, mely hitünk szerint alapvetően fontos egy hosszútávú üzleti stratégiában:

 • Utasainknak bemutatjuk Latin-Amerikát, és azt az életérzést, amely az ott élő embereket nap, mint nap oly vidámmá teszi, s mely reményeink szerint kedves vendégeink életere is jótékony hatással lesz.
 • Utasainkat barátunkként kezeljük és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy életre szóló pozitív élménnyel térjenek haza.
 • Környezetünkkel fenntartható módon bánunk, nem termelünk felesleges szemetet, nem szennyezzünk azt szükségtelenül.
 • A bennünket fogadó kultúrához és képviselőihez tisztelettel közeledünk. Betartjuk az íratlan játékszabályokat, így minden kedves ügyfelünk a helyi emberek kedves fogadtatására hosszú távon is számíthat.
 • Professzionális szolgáltatást igyekszünk nyújtani. Hisszük azt, hogy nincs annál fontosabb, mint hogy ügyfeleink kikapcsolódása zavartalan legyen.

Cégünk teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújt:

 • Repülőjegyek értékesítése: szerződésben állunk az legtöbb Dél-Amerikai, illetve az összes Argentínában képviselettel rendelkező menetrend-szerinti légitársasággal, így a világ minden pontjára tudunk kedvezményes repülőjegyet biztosítani légitársasági szerződéseinknek és jó kapcsolatainknak köszönhetően.
 • Egyéni és csoportos utazások, nyaralások, kiállítások szervezése
 • Utasaink részére a több éves személyes kapcsolat alapján testre szabott utazások szervezése
 • Go-global, Trivago, GTA és a Travelport Szállásfoglalási rendszerünknek köszönhetően az utazóink igényeinek megfelelő szintű szállásokat tudunk foglalni igen kedvező áron.
 • Céges ügyfeleinknek corporate árakat tudunk biztosítani.
 • Dél-Amerikai vonat, hajó, komp, és távolsági buszjegyek értékesítése
 • Autóbérlés, buszfoglalás csoportoknak
 • Utasbiztosítás, egészségügy ellátásban közreműködés helyi biztosító társaságok segítségével. Céges ügyfeleink számára speciális biztosítási szerződést is tudunk ajánlani.
 • Városkártyák, belépők értékesítése. Teljes körű idegenforgalmi szolgáltatások ajánlása saját fejlesztésű web oldalunkon.
 • Viszonteladói vagyunk piacvezető, megbízható, színvonalas utazásszervező cégeknek
 • Vízumok intézése, asszisztencia a szükséges adatlapok kitöltésében
 • Utazási okmányok kiszállítása saját futár által, illetve elektronikus úton
 • Színház, Koncert és kiállítás belépők értékesítése. Koncert- és sporteseményekre is értékesítünk belépőket nagyon kedvezményes áron.
 • Minden általunk szervezett utat magyar nyelvű, de az adott célországban élő, professzionális idegenvezető kíséri végig.
 • Irodánk palettáján kisgépes, magán Jet szolgáltatás is szerepel.
Dél-Amerikai Utazásszervezés IdegenVezetés Magyarul Argentínai Bázissal Utazási Iroda. Utazási Irodánk Törvényi Garanciái:

Dél-Amerikai Utazásszervezés IdegenVezetés Magyarul Argentínai Bázissal Utazási Iroda.

Utazási Irodánk Törvényi Garanciái:
Szövetségi Adóhatóság, Működési Bizonylat
Nemzeti Turisztikai Minisztérium, Utazás Szervező-, illetve Utazási Iroda Tevékenységi Engedély

Utazásszervezés és közvetítés Dél-Amerika

Természetesen ügyfeleink részére igény esetén az eredeti teljes naprakész dokumentációt bármikor szívesen megküldjük!