UtazásSzervezés és Közvetítés Dél-Amerika

Cégünk teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújt: Utazásszervezés és közvetítés Dél-Amerikában Argentínában

Utazásszervezés és közvetítés Dél-Amerika
Cégünk teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújt: Utazásszervezés és közvetítés Dél-Amerikában

Utazásszervezés és közvetítés

Cégünk a hagyományos utazási szolgáltatásokon kívül egyedi utakat is szervez Latin-Amerika minden országába. Legfőbb területünk Argentína, valamint az Andok régiója (Peru, Bolívia, Chile). Ezen kívül, utasaink igényeihez alkalmazkodva szervezünk utakat Közép- és Dél-Amerika összes országába.

Ezek a következők:

Argentína, Belize, Bolívia, Brazília, Chile, Costa Rica, Ecuador, Francia Guyana, Guyana, Guatemala, Honduras, Kolumbia, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela.

A dél-amerikai kontinens túlnyomó része a Föld déli féltekén fekszik. Dél-Amerikát keresztezi az egyenlítő. A kontinenst nyugatról a Csendes-óceán, keletről az Atlanti-óceán határolja. Észak-Amerikával keskeny földnyúlvány köti össze, melyet gyakran Közép-Amerikának neveznek. E csatlakozás geológiai szempontból nagyon rég jött létre.

Dél-Amerika nyugati tengerpartjának teljes hosszán húzódik az Andok-hegység. Az Andoktól keletre a kontinens belseje felé haladva hatalmas trópusi esőerdőket találunk. A dél-amerikai szárazföld keleti oldala az Andoktól az Amazon vízgyűjtő területéhez tartozik.

Régészeti leletek alapján feltételezik, hogy Dél-Amerika első lakói a mai Bering-szoroson átkelt népek lehettek. De az is lehetséges, hogy a déli Csendes-óceán felől érkeztek a kontinensre.

Dél-Amerika a 16. századtól a 19. századig majdnem teljes egészében spanyol és portugál vezetés által szétosztott gyarmat volt. Manapság itt több független államot és néhány kolóniát (Fracia Guayana, Falkland-szigetek és a környező szigetek) találunk.

A dél-amerikai kontinenshez tartozik a környező szigetek túlnyomó része, melyet a kontinens valamelyik országa irányít.

Rajongunk a természetért, a csodás tengerpartokért, a pezsgő latin életérzésért és mindezt Veled is meg fogjuk osztani.

Igyekszünk megvalósítani egy sor elvet, etikai elképzelést, mely hitünk szerint alapvetően fontos egy hosszútávú üzleti stratégiában:

Utasainknak bemutatjuk Latin-Amerikát, és azt az életérzést, amely az ott élő embereket nap, mint nap oly vidámmá teszi, s mely reményeink szerint kedves vendégeink életere is jótékony hatással lesz.
Utasainkat barátunkként kezeljük és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy életre szóló pozitív élménnyel térjenek haza.
Környezetünkkel fenntartható módon bánunk, nem termelünk felesleges szemetet, nem szennyezzünk azt szükségtelenül.
A bennünket fogadó kultúrához és képviselőihez tisztelettel közeledünk. Betartjuk az íratlan játékszabályokat, így minden kedves ügyfelünk a helyi emberek kedves fogadtatására hosszú távon is számíthat.
Professzionális szolgáltatást igyekszünk nyújtani. Hisszük azt, hogy nincs annál fontosabb, mint hogy ügyfeleink kikapcsolódása zavartalan legyen.
Cégünk teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújt:

Repülőjegyek értékesítése: szerződésben állunk az legtöbb Dél-Amerikai, illetve az összes Argentínában képviselettel rendelkező menetrend-szerinti légitársasággal, így a világ minden pontjára tudunk kedvezményes repülőjegyet biztosítani légitársasági szerződéseinknek és jó kapcsolatainknak köszönhetően.
Egyéni és csoportos utazások, nyaralások, szervezése
Utasaink részére a több éves személyes kapcsolat alapján testre szabott utazások szervezése
Go-global, Trivago, GTA és a Travelport Szállásfoglalási rendszerünknek köszönhetően az utazóink igényeinek megfelelő szintű szállásokat tudunk foglalni igen kedvező áron.
Céges ügyfeleinknek corporate árakat tudunk biztosítani.
Dél-Amerikai vonat, hajó, komp, és távolsági buszjegyek értékesítése
Autóbérlés, buszfoglalás csoportoknak
Utasbiztosítás, egészségügy ellátásban közreműködés helyi biztosító társaságok segítségével. Céges ügyfeleink számára speciális biztosítási szerződést is tudunk ajánlani.
Városkártyák, belépők értékesítése. Teljes körű idegenforgalmi szolgáltatások ajánlása saját fejlesztésű web oldalunkon.
Viszonteladói vagyunk piacvezető, színvonalas utazásszervező cégeknek
Vízumok intézése, asszisztencia a szükséges adatlapok kitöltéséhez
Utazási okmányok kiszállítása saját futár által, illetve elektronikus úton

Kiállítások szervezése
Színház, Koncert és kiállítás belépők értékesítése. Koncert- és sporteseményekre is értékesítünk belépőket nagyon kedvezményes áron.
Minden általunk szervezett utat magyar nyelvű, de az adott célországban élő, professzionális idegenvezető kíséri végig.
Irodánk palettáján kisgépes, magán Jet szolgáltatás is szerepel.

Egyéni, speciális kéréseikre megküldjük ajánlatunkat.