Utasaink Tollából, Rólunk…

Argentína Buenos Aires Utazás Idegenvezetés Magyarul Referenciák

Utasaink Tollából, Rólunk…

Az alábbiakban ollózunk a bejövő postaládánkból, és megosztunk pár levelet, amit volt utasaink írtak nekünk az utazást követően. A jövőben ezt rendszeresen publikálni fogjuk, várjuk a visszajelzéseket, és az építő jellegű kritikákat is, hogy javítani, fejleszteni tudjuk a szolgáltatásunk színvonalát.

 

A Te Neved, utazásod dátuma

És a véleményed! Remélem hamarosan!!! 🙂


L****** Orsolya — Köszönet nyilvánítás — 2014. 03. 21

Mi is voltunk tavaly Gerynél. 5* Ajánlom!!!!! Legeslegjobb!!!!


Sz****** Júlia — Köszönet nyilvánítás — 2014. 01. 11

Ajánlom, mi pár évvel ezelőtt igénybe vettük Buenos Airesben. Nagyon elégedettek voltunk. Tájékozottság, felkészültség, humor. Nagyon klassz volt! Köszi Gery


M****** István — Köszönet nyilvánítás — 2013. 11. 19

Szia Geri!
Először is szeretném megköszönni a mai napot, nagyon nagy élmény volt.
……
Üdv István


A****** Melinda — Köszönet nyilvánítás — 2012. 10. 15

Szia Gery! BUEK! :)))
Mizu veled? Hogy vagy? En vegul hazarepultem. De vagyom vissza… Koszi az akkori segitseget. Nagyon jol ereztem magam…. Gery, ird le leci a szalodanak a nevet ahol megszaltam. Esetleg nem tudod, hogy van-e web lapjuk? Udv Meli.


H****** Katalin — Köszönet nyilvánítás — 2011. 07. 20

Kedves Gery!
Végül időben visszaértem Iguazból és csatlakoztam a csoporthoz. Menetrendszerint hazaértünk. Szép volt az argentinai kinttartózkodás, sokat láttunk, nagy élmény volt. Örülök, hogy találkoztunk. Minden jót kivánok Kati


V****** Csaba — Köszönet nyilvánítás — 2011. 05. 18

Köszönjük Gery,

nagyon hasznos volt a Veled töltött idő! Még találkozunk! Köszönünk mindent!!!
Szia
Györgyi, Csaba


M****** Péter — Köszönet nyilvánítás — 2010. 04. 13

Szia Gery!
Nagyon köszönjük a tökéletes idegenvezetést, biztos a felét sem ismertük volna meg Buenos Airesnek, és a helyi specialitásoknak Nélküled.
Böbe és Péter


L****** Margit — Köszönet nyilvánítás — 2010. 02. 17

Drága Gery, tegnap hazaérkeztünk a nagy útról amelyről egyik legszebb meghatározó élményünk Buenos Aires, mert egy kedves, melegszívű, őszinte, odaadó, nagy tudású, a várost nagyon szerető, értő, ismerő és a saját szemén keresztül láttató fiatalember ezt nekünk adta. Köszönjük Neked az együtt töltött időt, élményeket, emlékezni fogunk Rád, és pl. Milongára a pacira, a cachafasra, a chimichurrira, a kisvendéglőre a gitárral, Evitára, a tangóra,….. szóval Te jelented nekünk ezt a várost! Követünk Téged biztos egy jó darabig amíg az élet sodra engedi, kívánjuk, hogy légy boldog, és talán itthon is láthatunk még. Egyébként elfelejtettem írni, de Neked köszönhetjük Krisztinát is, aki egy kedves ajándék volt számunkra, hálásak vagyunk ezért is! Nagyon szeretünk, sok puszi Margit Mari Mariann Jutka Bella Ottó Pisti Marci


V****** Ádám — Újságcikk — 2009. 08. 22

Interjú egy kiváló atlétával, aki egy nemzetközi világversenyre érkezett egy harminc fős csapat tagjaként. A magyar csapat két hét alatt közel száz érmet nyert, ebből Ádám négy arany és három bronzérmet tudhat magáénak.

Riporter: -Milyen volt Argentínában?
Ádám: -Frankó…. Jó volt az idegenvezetés!!!!


G****** Pál — Köszönet nyilvánítás — 2009. 04. 02

Kedves Gery!

Szerencsésen hazaérkeztünk és már kihevertük az átállási időszakot is.

Szeretnénk megköszönni a segítségedet és a kedvességedet amivel kalauzoltál bennünket.

Sok szép élményt kaptunk ,amiben Nélküled nem lehetett volna részünk. Azok az információk amit tudomásunkra hoztál Argentínáról és Buenos Airesről szélesebb látókört biztosít már számunkra.

Még egyszer köszönet mindenért:  G***** család.


Dr. S***** Tamás — Gracias, e adios, Chico! — 2008. 03. 28.

Chico!

Gondoltam, megérkezvén, küldök neked egy köszönő levelet! (ezt tovább is küldheted vagy kiteszed a netre – haha, de akkor moderáld, plíz!).
(jut eszembe, nem seggnyalásként írom, hogy visszaguberátad az ipadet… )

Szóval egy jó humorú, magyarosan dél-amerikai vagy dél-amerikaiasan magyar faszit is mertünk meg benned (nem szeretem a Nagybetűs megszólítást, szóval ez nem tiszteletlenség, csak kerülöm a formalitásokat, ezért nem Benned-et írtam). Nem gondoltam volna, hogy ennyire rövid idő alatt ennyi hozzáadott értéked lesz, de kellemesen csalódtam. Nagyon kellemesen. Ez manapság nem kis dolog, itthon legalábbis nem. Be kell vallanom, én arra szavaztam az út előtt, hogy menjünk magunk és nézzük meg egyedül Buenos Airest. Nagy kár lett volna!

Nekem marhára tetszett a városnézés a Ladában, a kis rágcsával, a poénokkal, oda-vissza. A Tigre, az a fantasztikus steak, stb. Jó volt a feeling, a többlet infókért, lehetőségekért ezerszer köszi, a kriptalátogatás nyilván nem megfizethető extra :-). És akkor még a fülcseppről nem is beszéltem.

Kurva jó volt az étterem is, amit ajánlottál az uccsó napon, esztelenül jó (egy kilós) husit ettünk, ár-érték arányban verhetetlen volt, jó borok, életre szóló élmény.

Egy baj van: hogy mindezért 15 órát kell utazni… és nem két fillér … de (mi költségérzékeny srácok vagyunk….) majd spórolgatunk…

Világos: bennünk maradt még egy három hetes argentin út. Csajos vagy fickós, azt nem tudom, de körvonalakban megvan.

Csávókám, én ajánllak mindenkinek, illetve az élményeimet igyekszem mindenkivel megosztani, ez nem is kérdés.

Remélem, hogy találkozunk még, akár ott, akár itt. Kicsivel (remélem, méltányolható) talán jobban szeretnék ott …

Kösz mindent, S***** Tamás

p.s.: mindjárt küldök egy fotót a Viberen, mi fogadott itthon….


S******* Gyöngyvér — Skype Üzenet — 2008. 11. 13

Szia Gery,

csak most köszönöm meg a reptéri fuvart. A taxis nagyon édes volt. Rendben hazaértem, ugyan Párizsban volt egy kis probléma.

Köszönök mindent, életem talán legszebb 3 hetét töltöttem Argentínában.

Gyöngyvér


Dr. K**** József — Köszönünk mindent! — 2007. 04. 26.

Szia Geri !

Tegnap este érkeztünk haza ! Köszönünk mindent !

A pár nap alatt valóban sikerült mindent bejárjunk és olyan oldaláról is megismerni BA-t amit csak veled lehetett.

Sosem jutottunk volna el Tigre olyan részeire amit a sztrájk alatt megláthattunk és a másnapi teljes program is tökéletes volt.

Peruban egy kechua srác volt az idegenvezetőnk. Ő is hibátlanul teljesítette a ráháruló dolgokat.Ott azért még nehezebb volt,elsősorban azért mert a 10 nap alatt majd 4000 km-t mentünk.
Mindent meg tudtunk nézni és sikerült az átlagosnál jobban megismernünk nemcsak az állatokat de a kultúrát is.

Köszönöm a J***** felé nyújtott segítségedet is ! Így nem feltétlenül fordul minden dolgával a Gáborhoz.

Üdvözöllek! K****** Józsi


P**** Zsuzsi — Köszönjük — 2006. 03. 19.

Kedves Gery!

Végre egy lépéssel előbbre jutottam és a restanciáim egy részét már letudtam. Gondoltam-gondoltam, de nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz lesz, de a nagyján már túl vagyok.

Nagyon szépen köszönjük Neked ezt a csodálatos utat. Mind a ketten nagyon jól éreztük magunkat, ez volt a legszebb nyaralásunk eddig, Azt nem mondom, hogy a pihenésünk, de Vina del Marban végül is volt 2 napunk a pihenésre, ami szintén nagyon jól sikerült. – A homokot is be tudtuk gyűjteni, ami nagyon fontos volt.

A képeket visszanézve újra átéltük az egészet és nyugtáztuk, hogy ez valami csodálatos volt. Ez így egyben volt teljes és az igazi Argentína számunkra. A vártnál sokkal többet és szebbet kaptunk. Elnézést, ha esetleg néha kellemetlenek voltunk, vagy korábban fejeztük be a látogatást, de mi így nagyon jól éreztünk magunkat.

Nagyon szépen köszönjük a képeket. Csaba most rakja át az egészet egy dvd-re, vagy valami ilyesmire – én ehhez nem értek.

Kérdezted, milyen volt Santiago. Csak azt tudom mondani, hogy csodálatos. András, az általad szervezett idegenvezető, egy nagyon kedves fiatalember. Mindenben nagyon segítőkész és hihetetlenül sok mindent tud korához képest. Nagyon felkészült volt. Felmentünk az Andokba is. Gyuri vezetett, minden nagyon jól sikerült. Újra megmásztam vagy ezer lépcsőt – szóval elfáradtam, de megérte.

Valparaisoban egy idős bácsi figyelmeztetett bennünket, hogy tovább ne menjünk, mert veszélyes. Szóval  ez is nagyon kellemesen sikerült.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük Neked azt a sok élményt amiben részünk volt. Azt hiszem ez az út egy maradandó élmény mindkettőnk számára.

Kívánok Neked nagyon sok csoportot a jövőben. Üdvözlöm a Feleséged, Kisfiadnak pedig adj egy nagy puszit a nevünkben.

Üdvözlettel: Zsuzsi és Gyuri


Dr. B***** József — Köszönjük! — 2005. 03. 13.

Hello, Gery!

Eletre szolo masfel nap volt. Ladaval, cserjevel, melysegi infokkal, felulmulhatatlan steak -kel, soroljam?

Mi koszonjuk neked, hogy kalauzoltal bennunket. Idotagitast vegeztel, ketszer annyit kaptunk, mint, ami az adott idobe belefert volna. Es meg a La Plata obol is… Legkozelebb elkapjuk a Spee-t is…..

Nagyon remelem, hogy jovunk meg hozzad, maradt meg latnivalo.

Abban biztos lehetsz, hogy ajanlani foglak!

Udv, Józsi


J***** Gábor — Buenos Aires — 2005. 01. 04.

Szia Gery!

Ezúton is köszönök mindent, amit értünk tettél. Szeretnék neked küldeni egy kis meglepetés csomagot. Kérlek adj meg nekem egy pontos postacímet, ahová küldhetem.

Üdv.: JG


L***** István — Hazaértünk — 2004. 11. 06.

Kedves Gery!

Szerencsesen és nagy elmenyekkel tertunk haza, minden rendben volt, koszonom az egyuttmukodest. Amirol beszelgettunk, az nagyon erdekel, varom a javaslataidat.

Udvozlettel, Istvan


S***** Sándor és Márta — Köszönjük szépen!!!! — 2004. 08. 06.

Kedves Gery!

Köszönjük kedves levelét, invitálását! Úgy érezzük, hogy remek kezekben voltak a leányaink.

Örülünk a kapcsolatnak Önnel, ha ez (egyenlőre) virtuális is…. Bízunk benne, hogy személyesen is megismerkedhetünk.

Amennyiben Budapesten jár, szívesen látjuk Önt (úgy gondolom, ennek lényegesen nagyobb a valószínűsége, mint, hogy mi ki tudunk jutni Önhöz).

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent, Önnek jó egészséget, sok sikert kívánunk,

Üdvözlettel, Sné Márta és S Sándor