Tigre Szigetvilág — Rio De La Plata

Tigre Szigetvilág — Rio De La Plata

Tigre Szigetvilág — Rio De La Plata

Egész napos kirándulás a Tigre szigetvilág, a Rio de la Plata folyó deltavidékére, hajós program.

Tigre városa ötven kilométerre fekszik Buenos Airestől, ahová vonattal jutunk ki. Igény esetén a kényelmes utazáshoz igény szerint Mercedes kisbuszt (4 fő felett), kényelmes öt személyes limuzint (1-4 fő), avagy taxit (1-3 fő) biztosítunk. Itt megnézzük a kisvárost, illetve a gyümölcspiacot, ahol rengeteg ajándékot tudunk beszerezni a helyi tipikus árucikkekből.

Ezek után egy két órás hajós kirándulást teszünk, a Rio de la Plata folyó torkolatvidékében, ami a millió kis szigetéről híres, amit csak vízi úton lehet elérni.

Utazás – Tigre Túra a Río de la Plata Szigetvilágában – Videók

A kirándulást egy szigeten megszakítjuk, ahol a Tigre folyó leghíresebb és legszebb éttermében a Gato Blanco-ban fogunk megebédelni.

Amennyiben nem áll rendelkezésükre egy egész nap, és mégis szeretnék látni Tigrét, lehetőség van egy fél napos rövidített programot is szervezni.

Ebbe a fél napba egy ötven perces hajós (Katamarán) kirándulás fér bele a Rio de la Plata folyó torkolatvidékében, ami a millió kis szigetéről híres, amit csak vízi úton lehet elérni.

Egyedi igény esetén lehetőség van 12 személyes vízi-taxi bérlésére, avagy speciális egyedi extrém túra szervezésére 4 fős gumi motorcsónakokkal.

Mindezzel egy felejthetetlen napot szerezve a résztvevők számára.

Információ

Több...