Szállás Buenos Aires Magyar Ház

OLCSÓ SZÁLLÁS HOTEL MOTEL MAGYAR HÁZ

OLCSÓ SZÁLLÁS HOTEL MOTEL MAGYAR HÁZ

Új szolgáltatásként egy egyedi lehetőséget kínálunk egyedüliként, exkluzívan csak magyar turistáknak:

Olcsó szállás lehetősége a Buenos Airesi „Magyar Házban”. Elhelyezés 2-4 ágyas szobákban. Kérem, igényét idejében jelezze, mert nagyon sok az előrendelésünk.

A Buenos Airesi „Magyar Ház” Buenos Aires Capital Federal-ban, a főváros szívében található. Ez az impozáns épület rejt lehetőséget a Magyarországról érkező turisták részére olcsó, tiszta, és elfogadható árú szálláshoz jutni.

A Buenos Airesi „Magyar Ház” elhelyezkedése több szempontból is szerencsésnek mondható. A belvárost, és a turisztikai látványosságokat nagyon gyorsan metróval meg lehet közelíteni, illetve több fontos buszjárat is a közelben halad át. Nagyon nyugodt, és biztonságos környéken van, állandó, 24 órás rendőri jelenlét van a közelben. Mind nappal mind éjszaka a környék izgalmas időtöltést kínál, mivel nappal rengeteg a bevásárlási lehetőség, míg éjjel a nívós bárok, és éttermek segítenek a fáradt utazónak a kikapcsolódásban, feltöltődésben.

A Buenos Airesi „Magyar Házban” magyar nyelven fogadjuk a Kedves Utazókat, és az első reggel reggelivel kedveskedünk nekik, ami egy finom friss kávé, vagy tea, illetve az argentinok által közkedvelten fogyasztott medialunas (croisan) péksütemények egy kis vajjal, lekvárral (legalább három éjszaka foglalása esetén).

A szállás ára:

· 48 USD/szoba (1fő)/éjszaka.
· 52 USD/szoba (2fő)/éjszaka.
· 68 USD/szoba (3fő)/éjszaka.

További reggeleken a reggeli 7 USD/fő igény esetén.

Szintén lehetőség van csomagmegőrzésre, ennek az ára 5 USD/nap.

Egy hétnél tovább tartózkodás esetén 10% árkedvezményt tudunk biztosítani.

A szállás elfoglalása 14 órától lehetséges. Kijelentkezés 11 óráig.

Korábbi be, illetve  kicsekkolás mindig az aktuális helyek, és foglalások ismeretében lehetséges, aminek egyszeri 40%-os felára van szobánként.

Kérem foglalási szándékát az írásban küldje el nekünk, illetve ha kérdése van szívesen válaszolunk!

Kérje részletes, személyre szabott ajánlatunkat mindig utas létszám megjelölésével!